ÚJ

Keralevel Eco LR, Gyors aljzatkiegyenlítő

Keralevel Eco LR, Gyors aljzatkiegyenlítő
ÚJ
Keralevel Eco LR, Gyors aljzatkiegyenlítő
16 891 Ft
Egységár: 676 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Keralevel Eco LR

Tanúsított, ásványi öko‑kompatibilis, gyors aljzatkiegyenlítő szabálytalan aljzatok nagy ellenálló képességű és rétegvastagságú javítására

A Keralevel Eco LR egy tökéletes tixotróp tulajdonságú kiegyenlítő, mely ideális nem függőleges vagy szabálytalan falak, valamint egyenetlen padlók javításához anélkül, hogy felborulna az ütemterv a kiegyenlítést követő padló vagy fal burkolása során

ratingRating5

Csomagolás 25 kg‑os zsákok
Anyagszükséglet ≈ 1,3 kg/m2/mm
Tárolás ≈ 6 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

1. Bel- és kültérben
2. Rétegvastagság 1 mm és 25 mm között
3. Hosszabb ideig megmunkálható, alkalmas nagy kiterjedésű felületekhez is
4. Kiemelkedő méretstabilitás és hosszan tartó teljesítmény
5. Magas mechanikai ellenálló képesség
6. Alkalmas kerámia burkolólapok, greslapok, természetes kövek, parketta és rugalmas padlóburkolatok ragasztóval
történő lerakásához is

Felhasználási területek

A termék célja a szabálytalan, nem sík felületek gyors kötésű és száradású, kompenzált zsugorodású szintkiegyenlítése. A rétegvastagság 1 mm és 25 mm közötti lehet.

Kompatibilis ragasztók:

SAS technológiával készült gélragasztók, ásványi ragasztók, egy- és kétkomponensű szerves ásványi ragasztók, valamint egy- és kétkomponensű, reagens tartalmú (epoxi és poliuretán) és cementalapú ragasztók, legyenek azok vizes diszperziók vagy oldószeres oldatok.

Alkalmas burkolatok:

minden típusú és formátumú greslap, kerámia burkolólap, klinker, terrakotta, természetes kövek, átalakított anyagok, márványok, parketta, gumi, PVC, linóleum padlóburkolatok, textilpadlók, lakkok és festékek. Felhasználható aljzatok: cementvakolat és cementes mészhabarcs, Keracem Eco Pronto, Keracem Eco Prontoplus, Rekord Eco Pronto és Keracem Eco kötőanyagokkal készült vagy előkevert ásványi esztrichek, cementesztrichek, előre gyártott vagy helyben öntött betonok, cementpanelekből és cellás betonpanelekből készült falak, cementalapú ragasztómaradványok. Használható kültéri és beltéri terekben, lakóházakban és kereskedelmi, ipari célú épületek padlóin és falain, padlóburkolatoknál és padlófűtéseknél.

Nem ajánlott:

gipsz alapú vakolatokra és anhidrit esztrichekre az Active Prime Fix univerzális, gyors tapadásnövelő használata nélkül; valamint fokozottan hajlékony és hőtágulásnak kitett aljzatokra, gipszkartonra, nedves és folyamatos átnedvesedésre hajlamos aljzatokra.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K01153
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!