GROUND univerzális mélyalapozó 5L

 GROUND univerzális mélyalapozó 5L
GROUND univerzális mélyalapozó 5L
4 371 Ft
Egységár: 874 Ft/L
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A GROUND univerzális mélyalapozó felhasználásra kész, acryl bázisú, környezetbarát, speciális adalékanyagokat tartalmazó, színtelen univerzális mélyalapozó.

Főbb jellemzők:

Megerősíti az alapfelületet
növeli a tapadó képességet
biztosítja az egyenletes nedvszívást
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
A GROUND univerzális mélyalapozó felhasználásra kész, acryl bázisú, környezetbarát, speciális adalékanyagokat tartalmazó, színtelen univerzális mélyalapozó megerősíti az alapfelületet, növeli a tapadó képességet és biztosítja az egyenletes nedvszívást.

ALKALMAZÁSI TERÜLET
Javasolt aljzatkiegyenlítők, burkolástechnikai termékek, polisztirol ragasztók, gipszek, glettanyagok, estrichek felhasználása előtti mélyalapozásra. Alkalmas kültéri és beltéri felhasználásra.

ALAPFELÜLET JELLEMZŐI
Az alapfelület teljesen szilárd, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A felület legyen homogén, sérülésmentes, simítással vagy gletteléssel ellátott. Eltérő struktúrájú és nedvszívás különbséggel rendelkező alapfelület esetén javasoljuk a teljes felület simítóhabarccsal, ragasztótapasszal vagy glettel történő átvonását, valamint alapozását. Ha a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, vagy meszes alapú, az alapozó nem alkalmazható.

FELHORDÁS
Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására! A felhordást végezhetjük hengerrel, ecsettel, illetve szórópisztollyal.

FONTOS TUDNIVALÓK
A GROUND univerzális mélyalapozó párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. Az alapozó felhordásához +5 – +25 °C közötti hőmérséklet az ideális. Felhordása és száradási ideje alatt csapadék nem érheti. Termékeinkhez más anyagot házilag hozzá adni nem szabad! A termék felhasználása szakértelmet igényel! A rétegvastagság, hőmérséklet és a páratartalom befolyásolja a száradási időt. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást. Kérjük, hogy a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásoknak megfelelően, szakember által, az előírt jó minőségű felületre felhordott termékre vállal garanciát! Feltétlenül tartsák be az idevonatkozó szakmai előírásokat! A kivitelezésből, illetve annak körülményeiből (felület, szerszám, időjárás stb.), hiányosságaiból eredő károkért a felelősség nem a gyártót terheli!

MINŐSÍTÉSEK TERMÉKSZABVÁNY
ÉMI TÜV SÜD Kft. 2006/2–00182.

MŰSZAKI ALAPADATOK

Anyagigény: ~0,1 l/m2/réteg.
Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségtől, a munkavégzési technológiától és az alaptól függően.
Kiadósság: ~11 m2/l/réteg.
Javasolt rétegszám: 1-2 réteg.
Hígítás: nem hígítható!
Felhordás eszközei: ecset, henger, szórópisztoly.
Kültéri/Beltéri: Kül és beltéri felhasználásra.
Hőmérséklet: +5 – +25°C között.
Páratartalom: a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20°C-on értendőek.
Száradási idő: ~6 óra.
Porszáradás: ~2 óra.
Átvonhatóság: ~6 óra múlva.
Tűzvédelmi besorolás: F.
Kiszerelés: 1l műanyag flakon, 5l és 10l légmentesen záródó műanyag kanna.
Tárolás/Eltarthatóság Zárt fagymentes helyen, sugárzó hőtől, tűző naptól védve, bontatlan csomagolásban, a csomagoláson jelzett dátumtól 2 évig (+5 – +25°C között).
Adatok
Biztonságtechnikai adatlap
Anyagigény
- 0,1L/m2/réteg
Cikkszám
3134
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!