GROUND TT 7,5kg

 GROUND TT 7,5kg
GROUND TT 7,5kg
9 411 Ft
Egységár: 1 255 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A GROUND TT felhasználásra kész, acryl bázisú, környezetbarát, speciális adalékanyagokat tartalmazó, IMAGINE és PASTEL színkártya alapján színre keverhető vakolatalapozó,

Főbb jellemzők:

A METON hőszigetelő rendszereinek eleme
növeli a tapadó képességet
biztosítja az egyenletes nedvszívást
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
A GROUND TT felhasználásra kész, acryl bázisú, környezetbarát, speciális adalékanyagokat tartalmazó, IMAGINE és PASTEL színkártya alapján színre keverhető vakolatalapozó, növeli a tapadó képességet és biztosítja az egyenletes nedvszívást.

ALKALMAZÁSI TERÜLET
Simított alapvakolatra, betonfelületre, glettelt falfelületek alapozására alkalmas TEXTURATO, TERRA, SILICON PASTEL és MINERAL díszvakolatok alá. Feladata az alapfelület megerősítése, a nedvszívás kiegyenlítése és a tapadó felület biztosítása.

ALAPFELÜLET JELLEMZŐI
Az alapfelület legyen szilárd, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz. A felület legyen sík, homogén, sérülésmentes, simítással vagy gletteléssel ellátott. Eltérő struktúrájú és nedvszívás különbséggel rendelkező alapfelület esetén javasoljuk a teljes felület simítóhabarccsal, ragasztótapasszal vagy glettel történő átvonását. Amennyiben a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, a termék nem alkalmazható. Nagy nedvszívású alapfelületek, régi mész-cement vakolatok, vagy perlites alapvakolatok esetén az alapozót 2 rétegben javasoljuk felhordani.

FELHORDÁS
A falfelület alapozását a díszvakolat felhordása előtt 24 órával végezzük el. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására! Minden esetben a vékonyvakolat színével megegyező árnyalatú alapozót használjunk! A felhordást végezhetjük hengerrel, ecsettel, illetve szórópisztollyal. A díszvakolatot a már száraz alapozó rétegre szabad csak felhordani.

FONTOS TUDNIVALÓK
A GROUND TT alapozó párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. Az alapozó felhordásához +5 – +25 °C közötti hőmérséklet az ideális, s ez idő alatt csapadék sem érheti. Termékeinkhez színezőanyagot, egyéb más anyagot (a feltüntetett vízmennyiségen kívül) házilag hozzáadni nem szabad! Felhordás előtt a színt ellenőrizni szükséges, mert felhordás után színreklamációt nem áll módunkban elfogadni. A termék felhasználása szakértelmet igényel! A rétegvastagság, hőmérséklet és a páratartalom befolyásolja a száradási időt. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a száradást. Kérjük, hogy a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásoknak megfelelően, szakember által, az előírt jó minőségű felületre felhordott termékre vállal garanciát! Feltétlenül tartsák be az idevonatkozó szakmai előírásokat! A kivitelezésből, illetve annak körülményeiből (felület, szerszám, időjárás stb.), hiányosságaiból eredő károkért a felelősség nem a gyártót terheli!

MINŐSÍTÉSEK TERMÉKSZABVÁNY
MSZ EN 15824:2017 / ETAG 004.

MŰSZAKI ALAPADATOK

Anyagigény: ~ 0,2 kg/m2/réteg.
Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségtől, a munkavégzési technológiától és az alaptól függően.
Kiadósság: ~ 5 m2/kg/réteg.
Hígítás: max. 1,5 l csapvíz / 15 kg vagy 0,75 l csapvíz / 7.5 kg GROUND TT vakolatalapozóhoz.
Felhordás eszközei: ecset, henger, szórópisztoly.
Kültéri/Beltéri: Kül és beltéri felhasználásra.
Színválaszték: IMAGINE és PASTEL színkártya színeiben.
Hőmérséklet: +5 – +25°C között.
Páratartalom: a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20°C-on értendőek.
Száradási idő: ~6 óra.
Porszáradás: ~2 óra.
Átvonhatóság: ~6 óra múlva.
Tűzvédelmi besorolás: F.
Kiszerelés: 15 kg, és 7,5 kg légmentesen záródó műanyag vödörben.
Tárolás/Eltarthatóság: Zárt fagymentes helyen, sugárzó hőtől, tűző naptól védve, bontatlan csomagolásban, a csomagoláson jelzett dátumtól 2 évig (+5 – +25°C között).
Adatok
Biztonságtechnikai adatlap
Anyagigény
- 0,2 kg/m2
Cikkszám
3112
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!