GROUND QUARC lábazati díszvakolat alapozó 5L

 GROUND QUARC  lábazati díszvakolat alapozó 5L
GROUND QUARC lábazati díszvakolat alapozó 5L
5 793 Ft
Egységár: 1 159 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A GROUND QUARC felhasználásra kész, acryl bázisú, környezetbarát, speciális adalékanyagokat tartalmazó, lábazati vakolat alapozó.

Főbb jellemzők:

A QUARCTEX lábazati vakolat alapozója
jól tapadó felületet biztosít
csökkenti a felület szívóképességét
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
A GROUND QUARC felhasználásra kész, acryl bázisú, környezetbarát, speciális adalékanyagokat tartalmazó, lábazati vakolat alapozó.

ALKALMAZÁSI TERÜLET
Simított alapvakolatra, betonfelületre, glettelt falfelületek alapozására kül- és beltérben alkalmas QUARCTEX lábazati díszvakolat alá. Feladata az alapfelület megerősítése, a nedvszívás kiegyenlítése és a megfelelő tapadó felület biztosítása.

ALAPFELÜLET JELLEMZŐI
Az alapfelület teljesen szilárd, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A felület legyen homogén, sérülésmentes, simítással vagy gletteléssel ellátott. Eltérő struktúrájú és nedvszívás különbséggel rendelkező alapfelület esetén javasoljuk a teljes felület simítóhabarccsal, ragasztótapasszal vagy glettel történő átvonását, valamint alapozását. Ha a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, vagy meszes alapú, az alapozó nem alkalmazható.

FELHORDÁS
A lábazat alapozását a lábazati vakolat felhordása előtt ~6 órával végezzük el. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására! A felhordást végezhetjük hengerrel, ecsettel, illetve szórópisztollyal. A lábazati vakolatot a már száraz alapozó rétegre szabad csak felhordani.

FONTOS TUDNIVALÓK
A GROUND QUARC lábazati vakolat alapozó párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. Az alapozó felhordásához +5 – +25 °C közötti hőmérséklet az ideális, s ez idő alatt csapadék sem érheti. Termékeinkhez színezőanyagot, egyéb más anyagot (a feltüntetett vízmennyiségen kívül) házilag hozzáadni nem szabad! A termék felhasználása szakértelmet igényel! A rétegvastagság, hőmérséklet és a páratartalom befolyásolja a száradási időt. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a száradást. Kérjük, hogy a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásoknak megfelelően, szakember által, az előírt jó minőségű felületre felhordott termékre vállal garanciát! Feltétlenül tartsák be az idevonatkozó szakmai előírásokat! A kivitelezésből, illetve annak körülményeiből (felület, szerszám, időjárás stb.), hiányosságaiból eredő károkért a felelősség nem a gyártót terheli!

MINŐSÍTÉSEK TERMÉKSZABVÁNY
MSZ EN 1062-1

MŰSZAKI ALAPADATOK

Anyagigény: ~0,15 l/m2/réteg.
Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségtől, a munkavégzési technológiától és az alaptól függően.
Kiadósság: ~5 m2/l/réteg.
Javasolt rétegszám: 1-2 réteg.
Hígítás: ~0,15l csapvíz 1l alapozóhoz.
Felhordás eszközei: ecset, henger, szórópisztoly.
Kültéri/Beltéri: Kül és beltéri felhasználásra.
Hőmérséklet: +5 – +25°C között.
Páratartalom: a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20°C-on értendőek.
Száradási idő: ~6 óra.
Porszáradás: ~2 óra.
Átvonhatóság: ~6 óra múlva.
Tűzvédelmi besorolás: F.
Kiszerelés: 10l, 5l, 2,5l, légmentesen záródó műanyag vödörben.
Tárolás/Eltarthatóság Zárt fagymentes helyen, sugárzó hőtől, tűző naptól védve, bontatlan csomagolásban, a csomagoláson jelzett dátumtól 2 évig (+5 – +25°C között).
Adatok
Anyagigény
-0,2 l/m2
Cikkszám
3154
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!