BioComb Tiszta ponyva 1L

BioComb Tiszta ponyva 1L
BioComb Tiszta ponyva 1L
8 281 Ft
Egységár: 8 281 Ft/L
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Kültéri textíliákon, ponyvákon felgyülemlett szennyeződés, moha, gomba, alga, penész eltávolítására alkalmas koncentrátum. Akár évekig megakadályozza újabb lerakódások kialakulását. 3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz. Önmagától tisztuló, de lemosható.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Felhasználható felület:
Kültéri textíliák (pl. napvitorlák, árnyékolók, rolók), ponyvák (pl. hajóponyvák), sátrak.

Használata:
A Tiszta Ponyva oldatot permetezővel, ecsettel, ronggyal, szivaccsal vagy kefével vigye fel a felületre. Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tiszta Ponyva elpusztítja a tenyészeteket, az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződéseket. A tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk a felületről akár hosszabb ideig is eltarthat.

Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, a szennyeződést néhány óra elteltével le kell mosni a felületről és azonnal tiszta lesz. Erős szennyeződés esetén finoman dörzsölje át a felületet, majd pár óra elteltével öblítse le vízzel. A felület esőtől védett részeit mindenképpen le kell mosni, mivel itt a tisztítást az eső nem tudja elvégezni. Az oldat használatával csökkenthetőek a mohás, algás lerakódások. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs.
Adatok
Biztonságtechnikai adatlap
Cikkszám
IM202212
 Szállítási költségekkel kapcsolatos információ

 

A szállítási költségek a termék súlyától és értékétől eltérően változhatnak. Az egyes termékekhez tartozó szállítási költségek változása esetén egyedileg egyeztetünk a megrendelővel

Szállítási díj:

  • Futár fuvardíj: brt. 1400 HUF
  • ingyenes kiszállítás: brt. 190.500 HUF felett
  • ADR köteles termékeknél: brt. 15.000 HUF-tól
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!