ÚJ

Aquastop Traffic, Rugalmas, csúszásgátló burkolat

Aquastop Traffic, Rugalmas, csúszásgátló burkolat
ÚJ
Aquastop Traffic, Rugalmas, csúszásgátló burkolat
68 174 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Aquastop Traffic

Öko‑kompatibilis, vizes bázisú, rugalmas, szerves, ásványi burkolat az Aquastop Nanoflex® vízálló gél‑membrán csúszásgátló védelmére. Ideális a GreenBuildingnél. Egykomponensű, kifejezetten alacsony illékony szerves vegyület kibocsátású termék környezetbarát és óvja a felhasználók egészségét; legjobban glettvassal dolgozható be, enyhe gyalogosforgalomnak kitett vízzáró aljzatok Aquastop Nanoflex®‑kel történő védő simításához.
Aquastop Traffic a vízzáró membránok csúszásgátló védelmét biztosítja hosszú élettartammal és a környezeti hatásokkal szembeni maximális ellenállással

ratingRating3

Csomagolás Vödör 10 kg
Anyagszükséglet ≈ 0,7 kg/m2 összesen (2 réteg)
Tárolás ≈ 12 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

• Egykomponensű vizes alapú használatra kész termék
• Légáteresztõ
• Megcsúszásmentes
• Különösen alkalmas Aquastop Nanoflex® vízálló membrán védelmére
• Alkalmas hengerrel történő felhordásra
• Ideális kerámialap ráhelyezésére a Biogel® termékcsaládba tartozó szervetlen ragasztókkal

Felhasználási területek

Alkalmazható a látható és esetlegesen enyhe gyalogosforgalomnak kitett lakáscélú teraszokra, balkonokra, lapos tetőkre, járófelületekre, valamint az Aquastop Nanoflex® rendszerrel vagy cementes-polimeres termékekkel vízszigetelt vízszintes felületekre; továbbá beton és vasbeton műtárgyak pára elleni védelmére.

Nem alkalmazható nem vízszigetelt aljzatokon; gyakori és/vagy erős forgalomnak kitett felületeken; gépjárművel járható területeken; víztározásra; kátrányos, bitumenes vagy PVC lemezekre; illetve olyan lapos tetőkre, amelyek nem rendelkeznek megfelelő párazáró rendszerrel; valamint magas sav- és lúgállóságot igénylő helyeken.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K06841
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!