Alumínium Indítósín 2,5fm/db

Az alumínium lábazati indító profil fontos eleme a homlokzati hőszigetelő rendszereknek, hiszen biztosítja a szigetelőlapok vízszintes futását és pontos illeszkedését. Emellett a profil alátámasztást nyújt az alsó sorban lévő szigetelőlapoknak, amelyek így stabilabbak és tartósabbak lesznek.

Az alumínium anyagból készült profil előnye, hogy korróziómentes és hosszú élettartamú, így a homlokzati hőszigetelő rendszer is tartósabb lesz. Ezen kívül a profil vízorros kialakítása megakadályozza az esővíz visszafolyását a falon vagy a lábazaton, ami szintén hozzájárul a homlokzat védelméhez.

A profil további fontos funkciója, hogy védi a szigetelőlapok alsó élét a mechanikai sérülésektől. Emellett a profil megakadályozza a rágcsálók bejutását a szigetelés alá, ami fontos szempont, hiszen a rágcsálók súlyos károkat okozhatnak a homlokzati hőszigetelő rendszerben.

Fontos megjegyezni, hogy a profil szélessége megegyezik a használni kívánt szigetelőanyag vastagságával, ezért fontos a megfelelő méret kiválasztása a homlokzati hőszigetelő rendszer tervezésekor.

CSAK TELJES RENDSZERBEN ÉRTÉKESÍTJÜK!

1 683 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről