Blog

2024-es év színe

RH
2024-es év színe

Az „Apricot dream 370C” kajszibarack színárnyalat a 2024-es év színe

Emlékszik Ön a floppy lemezekre, az első mobiltelefonokra, a számítógépeknek nevezett hatalmas dobozokra? Milyen autókat vezettünk a 80-as, 90-es években? Emlékszik amikor megkóstolta a nagymamája frissen sült házi süteményét? ... gyönyörű emlékek ... A visszaemlékezés olyan erős érzelmeket keltett bennünk, hogy megrajzolta a 2024-es év színének történetét.

Nekünk a múltidézés a sárgabarack színű enteriőröket (tapétákat, függönyöket, szőnyegeket, bútorokat, falakat...) és a barackszínű homlokzatokat idézte fel. Az Apricot dream 370C színárnyalattal a múltra emlékezünk és egyben a legfrissebb trendek felé is tekintünk, amelyek a sárgabarack árnyalatot ismét a színskála élére emelik.

Éljen a nagyi sütije, éljen a JUB Apricot dream 370C színárnyalata!

Fedezd fel a kajszibarack tónusok varázsát otthonodban az Apricot dream segítségével!

Az Apricot dream tökéletesen illik a pasztell és törtfehér tónusokhoz, együtt nyugtató és pihentető környezetet teremtenek. Barna, bézs és krémszínű színekkel kombinálva friss és időtlen hangulatot idéz. A kajszibarack és a narancs kombinációja nagyon rendezetten hat, míg a különböző narancssárga árnyalatok kontrasztjai megtörik a monotonitást. Ad hozzá fekete részleteket, hogy éles kontrasztot kapj a japandi stílushoz. Kombináld a kajszibarackot kékkel vagy zölddel, amellyel mélységet teremthetsz a térben.

Ne felejtsd el: a hideg szürke-fehér terek feldobásához a kajszibarack szín tökéletes választás.

Te melyik szobát dobnád fel az Apricot dream segítségével?

A színes új év kezdetén az új 2024-es év színét is üdvözölhetjük: a karizmatikus kajszibarackot. A nosztalgia báját hozza magával, és emlékeztet minket azokra az időkre, amikor a kajszibarack meghódította a divatbemutatók kifutóit, díszítette az otthonok falait és sok homlokzatot feldobott élénkségével. Az év színének története visszarepít minket - olyan időkbe, amikor az élet még lassabban pergett.

Szeretnéd felfrissíteni otthonodat? Írd meg, hogy Te melyik helyiségben használnád! Az Apricot dream minden környezetbe illik és tökéletesen kombinálható más tónusokkal is.

Az év színe az Apricot dream már elérhető a készrekevert JUPOL Trend belső falfestékben.

Jupol Trend